BMA-Logo

Hvorfor Master Akupunktør Uddannelsen?

Hvorfor er MASTER AKUPUNKTØR uddannelsen Europas bedste akupunktur uddannelse?

Den korte forklaring: ”Det er hovedsageligt, på grund af det eleverne lærer den første uge”!

Den første uge, lærer eleverne de 11 unikke Boel Moderne Akupunktur (BMA) metoder, som er skabt på basis af 22 nye videnskabelige opdagelser. De lærer at beherske 10 af dem til perfektion! Den ellevte, AcuKing, lærer du de næste måneder.

Den første BMA-metode hedder AcuNova – Udviklingen af den har indbragt titlen: “Århundredets Akupunktør”

Selv om du tidligere har lært et eller flere BMA-metoder, vil du opdage, at vi går mere i dybden på Master uddannelsen.

Foruden de 11 BMA-metoder som vi selv har udviklet, lærer Master Akupunktører også øreakupunktur og kinesisk akupunktur. Master Akupunktør elever, er de eneste i verden, der lærer både BMA og kinesisk akupunktur (TCM).

Uddybende forklaring: På grund af den dynamiske metode vi anvender i undervisningen, opstår der en stærk synergi virkning (samarbejde) mellem BMA og kinesisk akupunktur.

Uddannelsen består af teori og praktik samt E-læring. Vi har arbejdet hårdt på at få teori og praksis til at gå op i en højere enhed, og det er heldigvis lykkedes ud over al forventning, derfor får det næste hold Master Akupunktører den bedste akupunktur uddannelse der eksisterer.

Som Master Akupunktør er du én af de mest værdifulde mennesker på jorden. Du bliver i stand til at hjælpe de allerfleste kroniske patienter, der er opgivet af lægevidenskaben.

Undervisningen foregår i Akupunktur Universitets kursus ejendom i Aulum. Kursus start er hver dag kl. 9 til ca. 16 – indtil vi er færdige med dagens program.

MASTER AKUPUNKTØR uddannelsen varer 14 måneder, og består af 504 lektioner – ligelig fordelt mellem teori, praktik og E-læring.

Vi begynder med 7 dages internatkursus, derefter en weekend hver af de næste 14 måneder, hvorefter vi slutter med 7 dages internatkursus.

Kursisterne lærer en ny meridian – med tilhørende kinesisk teori – hver måned.

Hos Akupunktur Universitetet lægger vi vægt på, at du er i stand til at anvende det du har lært allerede dagen efter undervisningen, så derfor lærer du både teorien og praksis. For at teknikken skal sidde fuldstændig fast, får du desuden adgang til 180 undervisningsfilm på Dropbox/Vimeo (Internettet).

Vi har forskellige unikke undervisningsmetoder, der betyder, at ordblinde og andre med indlæringsvanskeligheder er i stand til at følge undervisningen, på lige fod med såkaldte boglige elever.

I den sidste undervisningsuge binder vi alle løse ender sammen samt fordyber os i TCM teoriernes mysterier. Det foregår også i Akupunktur Universitets kursuscenter i Aulum.